«Ο αγώνας επιβίωσης συνεχίζεται»

Τόνισαν αγρότες που με τρακτέρ απέκλεισαν τον χώρο του μνημείου και απέτρεψαν τον επίσημο εορτασμό του Κιλελέρ - Δεν παρέστη ο υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης, Διον. Σταμενίτης

Δημοσίευση: 01 Απρ 2024 13:31

«Απαιτούμε ικανοποίηση των αιτημάτων των μπλόκων από την κυβέρνηση, ο αγώνας επιβίωσης συνεχίζεται», τόνισαν εκπρόσωποι των Θεσσαλών αγροτών οι οποίοι με τρακτέρ απέκλεισαν χθες τον χώρο του μνημείου του Κιλελέρ, με αποτέλεσμα να αποτραπεί ο εορτασμός – «φιέστα» όπως οι ίδιοι χαρακτηρίζουν την εκδήλωση παρουσία μελών της κυβέρνησης, χωρίς να παραστεί τελικά ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Διον. Σταμενίτης.

Αγρότες – μέλη των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας βρέθηκαν χθες στον χώρο του μνημείου, ενώ παρέταξαν τρακτέρ εμποδίζοντας έτσι την προσέλευση επισήμων.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημ. Κουρέτας μετέβη στον χώρο και αποσαφηνίζοντας τη στήριξή του στους αγρότες, σημείωσε τη διαφωνία του στον συμβολικό αποκλεισμό του μνημείου και αποχώρησε.
Μετά και την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Μητροπολίτης Λάρισας, σεβ. Ιερώνυμος, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θαν. Νασιακόπουλος κατέθεσε στεφάνι για να ολοκληρωθεί έτσι η εκδήλωση.
Συνδικαλιστές των αγροτών, με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στα προβλήματα του κλάδου και ειδικότερα στα προβλήματα των Θεσσαλών αγροτών μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δενδροκαλλιεργητές της Αγιάς άδειασαν κλούβες με μήλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass