ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Γ. ΜΑΝΩΛΗ

Τι συμβαίνει με το πρακτορείο των ΕΛΤΑ στο Μακρυχώρι;

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2014 10:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:51

 

«Γιατί αργεί η διαδικασία επιλογής κατάλληλου προσώπου που θα αναλάβει να λειτουργήσει το πρακτορείο των ΕΛΤΑ στο Μακρυχώρι και τι κρύβεται πίσω από την καθυστέρηση αυτή;» αναρωτιέται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος με δήλωσή του φωτογραφίζει -ως υπαίτιους για την αργοπορία στην σχετική διαδικασία- ανθρώπους του περιβάλλοντος της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικότερα η δήλωση του κ. Μανώλη έχει ως εξής: «Πριν από λίγο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα από τον κ. Μιχ. Αβέλλα, αναπληρωματικό δημοτικό σύμβουλο Τεμπών, που αφορούσαν τη διακοπή λειτουργίας του πρακτορείου των ΕΛΤΑ στο Μακρυχώρι. Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή. Έγιναν ερωτήσεις στο Δήμαρχο για το ίδιο θέμα από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Ι. Βλάγκα, Γ. Κυρίτση, Γ. Ντόντο και Γ. Νικολάου και η απάντησή του, «ναι γνωρίζουμε το πρόβλημα, είναι σοβαρό, αλλά δεν εξαρτάται από μας η λύση του». Τις τελευταίες μέρες ασχολήθηκα με το θέμα και έμαθα πως κατέθεσαν αιτήσεις για να λειτουργήσουν το πρακτορείο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, τρία ενδιαφερόμενα άτομα. Η απορία μου είναι γιατί μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αποτέλεσμα; Τόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου προσώπου; Μήπως υπάρχει παρασκήνιο από τους «αυλικούς» σας κ. Δήμαρχε; Κύριοι έλεος, αφήστε τη δημόσια διοίκηση να αποφασίσει χωρίς παρεμβάσεις. Η χώρα μας, έχει φτάσει στα τάρταρα, η κοινωνία στα κάγκελα, η ανεργία σε ασύλληπτα ποσοστά και σεις ακόμη επιμένετε σε μεθόδους της δεκαετίας του 90; Ας σας κρίνει η κοινωνία του Μακρυχωρίου και όχι μόνο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass