ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

Ανοδική η πορεία των Σφαγείων Τυρνάβου

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2014 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:22

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μεγάλη προσέλευση εμπόρων και κτηνοτρόφων παραγωγών και φέτος στα διαδημοτικά σφαγεία Τυρνάβου – Αμπελώνα - Λάρισας ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα σύγχρονα διαδημοτικά σφαγεία Τυρνάβου - Αμπελώνα – Λάρισας, όπου ο κύριος μέτοχος είναι ο Δήμος Τυρνάβου, επισκέφθηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης. Εκεί τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ κ. Ανδρέας Ντάμτσιος και στη συνέχεια είχε συζήτηση με τον πρόεδρο των εκδοροσφαγέων κ. Άρη Μεντή και με τα μέλη του σωματείου.

Τα Διαδημοτικά Σφαγεία Τυρνάβου – Αμπελώνα Λάρισας είναι από τα πλέον σύγχρονα της χώρας, διαθέτουν πιστοποίηση και σε επίπεδο Θεσσαλίας είναι τα πρώτα σε ποσότητα σφαγής αμνοεριφίων. Διαθέτει ειδική μονάδα καύσης και πληροί όλους τους όρους λειτουργίας της Ε.Ε. και έχει τις φθηνότερες τιμές σε σύγκριση με τα ιδιωτικά.

Τόσο ο διευθυντής όσο και οι εργαζόμενοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσέλευση κτηνοτρόφων και εμπόρων οι οποίοι σφάζουν τα αμνοερίφια ενόψει γιορτών. Προσέλευση η οποία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας στην «Ε» μετά την επίσκεψη ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης συγχάρηκε τον πρόεδρο και τη νέα διοίκηση για τον μεθοδικό αγώνα που κάνουν ώστε η επιχείρηση να ξεπεράσει προβλήματα του παρελθόντος και ως μια υγιή επιχείρηση να συνεχίσει να δουλεύει προς το συμφέρον των κτηνοτρόφων.

Στο ίδιο κλίμα και η δήλωση του προέδρου των Σφαγείων κ. Ανδρέα Ντάμτσιου ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Με την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα δημοτική αρχή η ΔΕΣΠΤΑ αποτέλεσε για μας μια πρόκληση λόγω των πολύ μεγάλων προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις . Κανένας δεν αντιμετώπισε τα Διαδημοτικά Σφαγεία ως μια μεγάλη επιχείρηση. Εμείς σε πολύ λίγο χρόνο καταφέραμε να σπάσουμε το κλίμα που επικρατούσε και παρόλα τα προβλήματα που προκάλεσε ο καταρροϊκός πυρετός πετύχαμε και αλλάξαμε την διαχείριση των υποπροϊόντων εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Λόγω του γεγονότος ότι το ΡΕΤΕΡΙΓΚ μειώθηκε σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του έως και 70% ευελπιστούμε ότι από τη νέα χρονιά να μειωθεί και άλλο η λειτουργία του . Καταφέραμε και ήμασταν συνεπείς όσο αφορά την υποχρέωση προς τον εργολάβο και απ' ό,τι φαίνεται θα αποπληρώσουμε το υπόλοιπο της οφειλής νωρίτερα από την προκαθορισμένη ομιλία.

Ήμασταν συνεπείς σε ό,τι αφορά τη δέσμευσή μας προς την Τράπεζα Πειραιώς για τη ρύθμιση του δανείου αφού η προηγούμενη διοίκηση στη λογική του «νοικοκυρέματος» φρόντισε να αφήσει δύο χρόνια μη εξυπηρετούμενο το δάνειο .

Όπως φαίνεται για τη φετινή χρονιά θα μειώσουμε στα περυσινά επίπεδα ή μπορεί να είμαστε και λίγο παραπάνω σε σφάγεια.

Για το 2015 έχουμε βάλει στόχο τη μείωση των τιμών των παρεχόμενων υπηρεσιών και αυτό θα επιτευχθεί με τη μείωση ακόμα περισσότερο των εξόδων αφού για την επιχείρηση δεν είναι αυτοσκοπός το κέρδος αλλά η βιωσιμότητα και η εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων της περιοχής μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass