ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΟΤΟΠΟ

Η Φαλάνη τίμησε τους προστάτες της

* ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2014 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:51
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
H κωμόπολη της Φαλάνης τίμησε χθες και προχθές τους πολιούχους της Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη με πλούσιες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, η τοπική ενορία καθώς επίσης ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας και η Δημοτική Ενότητα Φαλάνης.
Προχθές, παραμονή της γιορτής τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, ενώ χθες, ανήμερα της γιορτής, όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία προεξάρχοντος και φέτος του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης αρχιμανδρίτη π. Αχιλλίου Τσούτσουρα. Στις 10.30 το πρωί ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας των Αγίων στους κεντρικούς δρόμους της Φαλάνης υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ.Ω.Λ. υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Μηνά.
Το βράδυ της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Φαλάνης πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος» και του Συλλόγου Σαμαριναίων.
ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Ανάλογες και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις όπου πανηγύριζε ο ενοριακός ναός στην ομώνυμη συνοικία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Προχθές, παραμονή της γιορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός ενώ χθες πανηγυρική θεία λειτουργία, αρτοκλασία και λιτάνευση της ιερής εικόνας στους δρόμους γύρω από το ναό με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου υπό την διεύθυνση του κ. Θέμη Σαμαντζή.
Τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη τίμησαν και οι κάτοικοι του Βρυοτόπου με ανάλογες εκδηλώσεις.
Στον Αμπελώνα παραβρέθηκε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος και στον Βρυότοπο ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass