ΚΑΘΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ

Τέλος στα προβλήματα με το... Αρσενικό

* Πανηγύρια στον Δήμο Αγιάς μετά τη γεώτρηση

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2013 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:11
Του Δημήτρη Βάλλα
Οριστικό τέλος στο πρόβλημα του νερού που είχε αυξημένες ποσότητες σε Αρσενικό και είχε δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην Τοπική Κοινότητα Σκήτης του Δήμου Αγιάς δόθηκε μόλις προ ημερών, καθώς η ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη θέση «Ισιώματα» στέφθηκε με επιτυχία.
Συγκεκριμένα στη γεώτρηση βρέθηκε μεγάλη ποσότητα νερού αρίστης ποιότητος που πλέον θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.
Την εύρεση της φλέβας νερού χωρίς επιβαρυντικά στοιχεία πανηγύρισαν τόσο ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας, αλλά και ο δ/ντής της ΔΕΥΑ του Δήμου κ. Αλέξιος Μπουζούκης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η γεώτρηση εντάσσεται στο έργο «Βελτίωση δικτύων ύδρευσης του Δήμου Αγιάς» το οποίο υλοποιείται με συνεργασία της ΔΕΥΑ Αγιάς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας προϋπολογισμού 1.650.000,00 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει ακόμη την ανόρυξη άλλων τριών υδρευτικών γεωτρήσεων μία στην Κουτσουπιά και δύο στον Ρακοπόταμο, ενώ ακόμα περιλαμβάνει την αξιοποίησή τους και την κατασκευή αγωγών μεταφοράς νερού στις δεξαμενές.
Μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας θα επισημάνει:
«Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρήσαμε στην ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων και στην αξιοποίησή τους, προκριμένου προκειμένου να καλυφθουν οι υδρευτικές ανάγκες στον Δήμο.
Με τη γεώτρηση της Σκήτης δίνεται πλέον λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους πολίτες στο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Η γεώτρηση και το νερό θα αξιοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν και με αυτήν ακόμα εξοικονομούνται και πολλά χρήματα που δαπανούνταν για τη μεταφορά νερού από τον Αγιόκαμπο στη Σκήτη».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass