Η σήμανση αξιοθεάτων και μνημείων στο δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2013 14:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:57

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα  της  Ημερήσιας  Διάταξης:

 

1) Αποδοχή της απόφασης ένταξης, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης Leader του άξονα 4 του προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013”, για το έργο «Ενίσχυση γιορτής Χαλβά Φαρσάλων”

 

2) Αποδοχή της απόφασης ένταξης, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης Leader του άξονα 4 του προγράμματος “Σήμανση αξιοθεάτων & μνημείων του Δήμου Φαρσάλων”

3) Αποδοχή της απόφασης ένταξης, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης Leader του άξονα 4 του προγράμματος  “Προβολή συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Φαρσάλων – Δημιουργία λευκώματος & χάρτη”

4) Αποδοχή της απόφασης ένταξης, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης Leader του άξονα 4 του προγράμματος “Καθαρισμός και αποκατάσταση της παραδοσιακής κρήνης που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ζωοδόχο Πηγή του Δήμου Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας , καθώς και καθαρισμός αποκατάσταση και ανάπλαση του περιβάλλοντος αυτής χώρου”

5) Αποδοχή της απόφασης ένταξης, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης Leader του άξονα 4 του προγράμματος “Διαμόρφωση υφιστάμενου μονοπατιού στη θέση Χαιδάρια της Δ.Κ. Φαρσάλων του Δήμου Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας”

6) Αποδοχή της απόφασης ένταξης, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης Leader του άξονα 4 του προγράμματος “Αναβάθμιση – διαμόρφωση ενός υφιστάμενου μονοπατιού στη θέση Κάστρο της Τ.Κ. Καλλιθέας του Δήμου Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας”

7) Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου:  “Περιβαλλοντική Αναβάθμιση της Βόρειας Εισόδου της πόλεως Φαρσάλων”

8) Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου:  “Καθαρισμός κοίτης και μόρφωση πρανών ρέματος Αικλή”

9) Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου “Περιβαλλοντική Αναβάθμιση της Βόρειας Εισόδου της πόλεως Φαρσάλων”

10) Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Aνάπλαση Πεζοδρομιων Λαρίσης - Βολου”

11) Έγκριση της έκθεσης εσόδων - εξόδων Α' τριμήνου, ελέγχου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013

 

12) Aνατροπή ανάληψης υποχρεώσεων

 

13) Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013

 

14) Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσεων & διάθεση πιστώσεων

 

15) Έγκριση δαπάνης για τη φιλοξενία φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που θα απασχοληθούν  σε  αρχαιολογικές έρευνες θέσεων του Δήμου μας &  διάθεση πίστωσης

 

16) Έγκριση δαπάνης για υποβολή φακέλου πιστοποίησης του τοπικού προϊόντος “ΧΑΛΒΑΣ Φαρσάλων”  χαλβάς Φαρσάλων ως Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) & διάθεση πίστωσης

 

17) Έγκριση μετάβασης αντιπροσωπείας του Δήμου στις Βρυξέλες  για  την υπογραφή του Συμφώνου των Δημάρχων & διάθεση πίστωσης

 

18) Ακύρωση της με αριθμό 143/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων με θέμα: “Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων (κίνησης – θέρμανσης) για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Φαρσάλων έτους 2013

 

19) Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για τη προμήθεια  καύσιμων θέρμανσης- κίνησης & λιπαντικών  του Δήμου και των Νομικών προσώπων αυτού (ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ)

 

20) Προμήθεια  τροφίμων (είδη οπωροπωλείου) για λογαριασμό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) του Δήμου με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης

 

21) Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2013 νομικών προσώπων (ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ & ΔΗΚΕΦΑ)

 

22) Έγκριση σύναψης προγραμμτικής σύμβασης του Δήμου Φαρσάλων με τον Φο.Δ.Σ.Α. για την παροχή υπηρεσιών ζύγισης στο ΣΜΑ Φαρσάλων

 

23) Έγκριση της με αριθμό 21/2013 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.) με θέμα: ”Έγκριση μείωσης κατά 10% του τιμολογίου ύδρευσης που αφορά το τρίτο (3ο) τρίμηνο (καλοκαιρινοί μήνες)”

 

24) Έγκριση της με αριθμό 30/2013 απόφασης του Δ.Σ. της  ΔΕΥΑΦ με θέμα: “Έγκριση αιτήματος ανέργων οικοδόμων για μείωση του τιμολογίου ύδρευσης κατά 50%”

 

25) Έγκριση της με αριθμό 33/2013 απόφασης του Δ.Σ. της  ΔΕΥΑΦ με θέμα: Έγκριση μείωσης του τιμολογίου ύδρευσης κατά 50%  στην Τ.Κ. Υπέρειας για το 2ο τρίμηνο 2013”

 

26) Έγκριση τροποποίησης του πίνακα νομέων στον βοσκότοπο στην Τ.Κ. Χαλκιάδων

 

27) Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση, μιας αίθουσας του πρώην Κοινοτικού  Καταστήματος  Αμπελειάς  στο Σύλλογο Γυναικών Αμπελειάς “ΑΓΙΟΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ”

 

28) Μείωση τελών επισιτισμού έτους 2009 (αίτηση Παναγιωτόπουλο Νικολάου του Ιωακείμ)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass