ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΗΡΩΙΝΗ

Λαρισαίος διέθετε σπίτι – «κρυψώνα» στον Βόλο

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2015 1:38

 

Ενας 31χρονος Λαρισαίος και ένας 50χρονος Βολιώτης συνελήφθησαν στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών. Με τον Λαρισαίο να διαθέτει σπίτι - «κρυψώνα» στον Βόλο, ένα άδειο διαμέρισμα μέσα στο οποίο, πίσω από μια ντουλάπα βρέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 300 γραμμαρίων.

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας συνελήφθησαν στον Βόλο δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 50 ετών, οι οποίοι απέκρυπταν σε οικία «κρυψώνα» μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και της παραβίασης των νομοθεσιών περί προσωπικών δεδομένων και τελωνειακού κώδικα.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση τον 31χρονο, αξιοποιώντας στοιχεία για διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης από τον ίδιο στην περιοχή της Λάρισας και την απόκρυψή τους στην περιοχή του Βόλου.

Προχθές το μεσημέρι, ο 31χρονος, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μετέβη από τη Λάρισα στον Βόλο, σε διαμέρισμα του 50χρονου, όπου εκείνος τον ανέμενε.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο εν λόγω διαμέρισμα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 21,4 γραμμαρίων, τρία διαδερμικά έμπλαστρα και ένα ναρκωτικό δισκίο, έντεκα νάιλον συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους 5.705,6 γραμμαρίων, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε στην ίδια πολυκατοικία άλλο διαμέρισμα που χρησιμοποιούταν ως χώρος απόκρυψης ναρκωτικών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με συνολικά 306,2 γραμμάρια ηρωίνης.

Επιπρόσθετα, στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 57,20 ευρώ.

Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες σε δύο οικίες του 31χρονου στη Λάρισα, όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: Μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, έξι πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ένσημη φορολογική ταινία, μία ενσύρματη κάμερα που ο 31χρονος είχε εγκαταστήσει χωρίς σχετική άδεια στη μία οικία, παρακολουθώντας έτσι τον περιβάλλοντα χώρο και το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass