Χρονιά ορόσημο για την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΣΘΕΒ – ΣΕ ΕΤΗΣΙΟ ΘΕΣΜΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 15:03

Με στόχο να γίνει θεσμός και με κίνητρο να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας περεταίρω σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών του πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματιών.


Παρουσία εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και στελεχών της αυτοδιοίκησης επιχειρηματίες και μέλη του ΣΘΕΒ "σε μια χρονιά ορόσημο για τον Σύνδεσμο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Αχ. Νταβέλης, σε ένα έτος καθοριστικό για την κοινωνία, για την Πολιτεία και τον επιχειρηματικό κόσμο, εγκαινιάζουμε τη σημερινή εκδήλωση με πρόθεση να καταστεί ετήσιος θεσμός και μια ακόμη ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να συνεργαστούμε, να ομονοήσουμε και να συσφίξουμε τις σχέσεις" . Τίποτε δεν είναι πιο ισχυρό, είπε αποπνέοντας μια νότα αισιοδοξίας, από τη θέληση των θεσσαλικών επιχειρήσεων για δημιουργία, οι οποίες μέσα στα χρόνια της κρίσης  επιχειρούν γιατί έχουν όραμα για οικονομική αναβάθμιση και προοπτική ανάπτυξης. Η επιτυχία του σημερινού εγχειρήματος και η ανταπόκριση που έτυχε δείχνει πως η πρωτοβουλία της διοίκησης αγκαλιάστηκε και όλοι φιλοδοξούμε πλέον να καταστεί θεσμός" επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Νταβέλης ευχόμενος προς όλους για τη νέα χρονιά υγεία και ευημερία.
Σημειώνεται πως την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ι. Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου πρωτοπρεσβύτερος  Παν. Αποστολόπουλος ενώ την εκδήλωση που έγινε στο Bar-restaurant "Epicure" τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γρ. Παπαχαραλάμπους, οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων Παν. Νταής και Δημ. Μαβίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της "Ε" Γ. Μιχαλόπουλος και σύσσωμο το ΔΣ του ΣΘΕΒ.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass