«Εκλεισαν» οι θέσεις σε δύο προγράμματα του ΟΑΕΔ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2020 15:00

 Περισσότερες από 5.000 νέες θέσεις στα ανοικτά προγράμματα Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, καλύφθηκαν στο χρονικό διάστημα μετά από την πρωτοβουλία της Διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει στην ευρεία επαναδημοσιοποίησή τους, στις αρχές Νοεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ΟΑΕΔ, μετά τις πρόσφατες δράσεις προβολής και δημοσιότητας, εγκρίθηκαν πάνω από 5.000 αιτήσεις και καλύφθηκαν όλες οι προκηρυχθείσες θέσεις στα δύο προγράμματα νέας επιχειρηματικότητας για ανέργους 18-66 ετών.


Τα ανοικτά προγράμματα παρουσιάζονται αναλυτικά στον ιστότοπο www.oaed.gr. Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, να ενημερωθούν για το σύνολο των δράσεων Απασχόλησης που βρίσκονται σε ισχύ και να εκδηλώσουν εμπρόθεσμα ενδιαφέρον συμμετοχής, πριν συμπληρωθούν οι προσφερόμενες θέσεις.
Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης εξέφρασε την ικανοποίηση από την ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία του Οργανισμού να δημοσιοποιήσει τα ανοικτά προγράμματα, υπενθύμισε πως την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε το νέο πιλοτικό πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στις γυναίκες και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν νέα προγράμματα.
Για το πρόγραμμα που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ενημερωτικά σημειώνουμε, πως η λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από πλευράς των ανέργων θα είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020 και στόχος τους είναι η υποστήριξη άνεργων νέων, ηλικίας από 18 έως 29 ετών, που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια.  Το ποσό της ενίσχυσης και η διάρκεια του προγράμματος θα είναι 10.000 ευρώ και 12 μήνες ή 17.000 ευρώ και 18 μήνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass