Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2020 9:27

Οι επιχειρήσεις που δικαιούνται μείωση ενοικίου και τον Ιούνιο


Διευκρινίσεις σχετικά με τις πληττόμενες από τις επιπτώσεις της πανδημίας επιχειρήσεις, οι οποίες συνεχίζουν να απολαμβάνουν έκπτωση 40% στο ενοίκιό τους και για τον Ιούνιο έδωσε η ΑΑΔΕ. Με τίτλο «Προσδιορισμός πληττόμενων επιχειρήσεων για την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Ιούνιο 2020» η ΑΑΔΕ ενημερώνει με ανάρτηση της σχετικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για τους κωδικούς αριθμούς δραστηριότητας (ΚΑΔ) που εξακολουθούν να πλήττονται. Όπως αναφέρει σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων. Πρόκειται ως επί το πλείστον για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο, τον τουρισμό, την εστίαση, τις μεταφορές και τον πολιτισμό-αθλητισμό. Μείωση ενοικίου κατά 40% θα έχουν Ιούλιο και Αύγουστο μόνο οι επιχειρήσεις των κλάδων τουρισμού, μεταφορών, πολιτισμού και αθλητισμού.

 

e-ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια Απριλίου
Αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) τα ειδοποιητήρια εισφορών του ΕΤΕΑEΠ μη μισθωτών και αυτοτελώς απασχολουμένων για επικουρική και εφάπαξ παροχή μηνός Απριλίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής είναι η 15η Ιουνίου 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass