Σύντομες Οικονομικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 8:50

Η νέα διοίκηση των εμπόρων ιστορικού κέντρου Λάρισας


ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΣΛ
Για μια ακόμη φορά τέθηκε επικεφαλής του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας ο Ιωάννης Μότσιος. Οι εκλογές του συλλόγου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του περασμένου μήνα, και το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: πρόεδρος Μότσιος Ιωάννης, αντιπρόεδρος Μάγγας Χρυσοβαλάντης, γενικός γραμματέας που εκτελεί και χρέη ταμία Πολυμέρου Βασίλειος και μέλη οι Γερομίχαλος Γρηγόριος και Μάγγα Ελένη.
Να σημειώσουμε πως την περασμένη Άνοιξη επρόκειτο να γίνουν και οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας (ΕΣΛ). Η πανδημία όμως διαφοροποίησε τα δεδομένα και η θητεία της διοίκησης έχει παραταθεί μέχρι το τέλος του έτους. Με την εικόνα που επικρατεί θεωρείται απίθανο να διενεργηθούν οι εκλογές εντός του έτους, οπότε η όποια αλλαγή στα διοικητικά όργανα τοπικού εμπορικού συλλόγου αναμένεται στη νέα χρονιά. Άλλωστε το υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο λειτουργεί άψογα και δεν υπάρχει καμία πίεση, υπό τις παρούσες συνθήκες, να αλλάξει.

 

Πληρωμές αποζημιώσεων σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους
Πιστώθηκε χθες στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.315 δικαιούχων του 3ου κύκλου της «Επιστρεπτέας Προκαταβολής» ποσό 303,9 εκατ. ευρώ. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που την έχουν λάβει ανέρχεται έως σήμερα σε 91.655 δικαιούχους, και στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση συνολικού ύψους 1,184 δισ. ευρώ. Οι πληρωμές του 3ου κύκλου της «Επιστρεπτέας Προκαταβολής» θα συνεχιστούν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Στο μεταξύ πιστώνεται αύριο η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 1.832 δικαιούχους. Η αποζημίωση αφορά σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass