Πολιτιστικός Αύγουστος στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2018 16:05

Σειρά εκδηλώσεων για τον μήνα Αύγουστο έχει προγραμματίσει στο Μεγαλόβρυσο ο τοπικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:

-Σάββατο 11 Αυγούστου, 9 μ.μ., Αντάμωμα Νιβολιανιτών

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η συνάντηση των απανταχού Νιβολιανιτών και η σύσφιξη των σχέσεών τους. Στην πλατεία θα πραγματοποιηθεί έκθεση παλιών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιβοίας «Ο Όμηρος» και ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας με χορευτικά τμήματα, μέλη της Θεατρικής Ομάδας του «Μιλτιάδη Δάλλα» με θεατρικό δρώμενο και η λαϊκοδημοτική ορχήστρα του Αποστόλη Κωσταβέλλη.

Κυριακή 12 Αυγούστου, 9 μ.μ., παράσταση Καραγκιόζη (στην πλατεία)

Παράσταση Καραγκιόζη με τη συμμετοχή της ταβέρνας «Νιβόλιανη» από τον γνωστό καραγκιοζοπαίχτη Αγάπιο Αγαπίου και τους συνεργάτες του, με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο.

Τετάρτη 15 Αυγούστου, εορτασμός της Παναγίας

Όπως είναι καθιερωμένο, ο σύλλογος μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, θα προσφέρει κέρασμα με τσίπουρο και λουκούμι σε όλους τους εκκλησιαζόμενους.

Σάββατο 18 Αυγούστου, 9:30 μ.μ., μουσικό ταξίδι με δίσκους βινυλίου (στην πλατεία)

Πάρτι με δίσκους βινυλίου και είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Ένα μουσικό ταξίδι με νοσταλγία σε εποχές που πέρασαν ζωντανεύοντας στιγμές περασμένων δεκαετιών. Το μοναδικό Μεγαλόβρυσο, το μπαλκόνι του Κισσάβου, σε συνδυασμό με το φως του φεγγαριού και τους ήχους βινυλίου θα κάνουν τη βραδιά μαγική!

Κυριακή 26 Αυγούστου, 7 π.μ., περίπατος στον Προφήτη Ηλία

Περίπατος για όλους στη διαδρομή Μεγαλόβρυσο – Προφήτης Ηλίας. Οι περιπατητές θα ξεκινήσουν από την πλατεία, θα περάσουν από τις τοποθεσίες «Καραούλια», «Αγιοι Ανάργυροι», «Σκιδά» και από τον δασικό δρόμο θα φτάσουν στη θέση «Μηλόπετρες», ένα λιβάδι καταπράσινο με παράξενα σχήματα βράχων, λίγο πριν το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία μέσα στο πανέμορφο τοπίο του Κισσάβου, όπου εκεί θα υπάρξει διάλειμμα για ξεκούραση. Η επιστροφή θα γίνει από άλλο μονοπάτι στη διαδρομή Προφήτης Ηλίας, «Υψωμα», δασικός δρόμος Μεγαλοβρύσου, δρόμος Ανατολής – Μεγαλοβρύσου, «Μεγάλη Βρύση», δια μέσω του χωριού τερματισμός στην πλατεία. Ο σύλλογος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες αναμνηστικά καπελάκια.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass