Νέα περίοδος για την Πινακοθήκη Γόννων

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 16:10

Συνεδρίασε πριν λίγες μέρες με τη νέα της σύνθεση η Διαχειριστική Επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης Γόννων «Ζ. και Κ. Παπαδημητρίου», όπως αυτή συστάθηκε από τον δήμαρχο Τεμπών, Κώστα Κολλάτο, στην αίθουσα της Πινακοθήκης στους Γόννους. Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν η νέα οργάνωση και λειτουργία της Πινακοθήκης και οι στόχοι για την πορεία και το μέλλον της.

Στους στόχους της Επιτροπής είναι να συνεχιστούν και να αυξηθούν οι συστηματικές ξεναγήσεις των σχολικών ομάδων που επισκέπτονται την πινακοθήκη και οι περιοδικές εκθέσεις δημιουργών της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και να γίνεται χρήση των χώρων της για εργαστήρια, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις που θα συμπληρώνουν τις δραστηριότητες της πινακοθήκης, η οποία επιθυμεί να καταστεί κέντρο επιμόρφωσης και ενημέρωσης του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία.

Η πινακοθήκη στεγάζεται στο πρώην Κοινοτικό κατάστημα Γόννων στα δυτικά της κεντρικής πλατείας του χωριού και καλύπτει μια έκταση 160 τ.μ. Αποτελείται από πέντε αίθουσες όπου σε θεματικές ενότητες εκτίθενται έργα ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, κυρίως ζωγράφων αλλά και γλυπτών.

Η Πινακοθήκη Γόννων λειτουργεί καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και τα Σαββατοκύριακα κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνα για καθημερινές ξεναγήσεις: 6934-095.790 και 2495-350.118, τηλέφωνα για ξεναγήσεις τα Σαββατοκύριακα: 6973-323.787 και 6978-048.399.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass