«Ο Τόπος και οι Ανθρωποι» της Ραψάνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3ου ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2019 16:04

Τα πρακτικά του 3ου Ιστορικού Συνεδρίου Ραψάνης «Ο Τόπος και οι Άνθρωποι», που είχε πραγματοποιηθεί το διήμερο 28-29 Ιουλίου 2018 στη Ραψάνη παρουσιάστηκαν πριν από λίγες μέρες στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ραψάνης.

Τα πρακτικά ανέλαβαν να παρουσιάσουν η κ. Τένια Αναστασιάδου, ο κ. Χρήστος Ντάμπλιας και ο κ. Κώστας Θεοδωρόπουλος, καθήκον που έπραξαν με άψογο τρόπο.

Η γραμματέας του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης, κ. Ευαγγελία Βλαχοστέργιου παρουσίασε φωτογραφίες των τοιχογραφιών των Αγίων Θεοδώρων, με στόχο την ανάδειξη των χαρακτηριστικών θεμάτων που καταδεικνύουν τη σημαντικότητα του μνημείου.

Αξιζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες είναι του αρχιτέκτονα Βασιλείου Τσολάκη, με την ευγενική παραχώρηση του οποίου βρίσκονται στο αρχείο του Μορφωτικού Συλλόγου, καθώς και ότι η έκδοση των Πρακτικών χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Τεμπών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν τους τόμους στα Γραφεία του Συλλόγου ή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ευάγγελος Παπαθανασίου, ο κ. Κώστας Σπανός, μαζί με αξιόλογα μέλη του Ομίλου Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας, η κ. Αγγελική Γεροβασίλη και πολλοί Ραψανιώτες και φίλοι.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Ραψάνης με γεύμα, προσφορά του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης ως έμπρακτη ανταπόδοση σε όσους βοηθούν το έργο του Συλλόγου και τιμούν με τη φιλία τους και τη θετική τους ανταπόκριση τις δράσεις του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass