ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

Ξεκινούν έλεγχοι στο παζάρι Τρικάλων

• Τον Οκτώβριο στο Δ.Σ. η συνολική μελέτη για τη λαϊκή αγορά

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2017 16:54

ΤΡΙΚΑΛΑ

Εντός του Οκτωβρίου η συνολική μελέτη για τη λαϊκή αγορά θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.

Αυτά ανέφερε χθες το μεσημέρι, στα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησαν.
ΑΙΤΗΜΑ
Σε αίτημα των εκπροσώπων των εμπόρων για έλεγχους στο Τρικαλινό Παζάρι, ο κ. Παπαστεργίου αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όχι μόνο συνηγορεί στο αίτημα, αλλά και ότι έχει ήδη αποσταλεί ανάλογο έγγραφο για ανάλογους ελέγχους στη λαϊκή αγορά. Την κατάσταση στην οποία χαρακτήρισε με τη λέξη «χάος».  Ο κ. Μπλουγούρας ως πρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, με τους κ. Θαν. Φαλτάκα, Χρήστο Κόκκα και Θαν. Ντέλλα, συζήτησαν με τον Δήμαρχο Τρικκαίων το θέμα της νομιμότητας και της πάταξης του παραεμπορίου στο Παζάρι, που ξεκίνησε τη λειτουργία του.
Τέθηκε θέμα ελέγχων, με τον κ. Παπαστεργίου να τονίζει ότι συνηγορεί στο αίτημα, στη βάση των νομοθετικών προβλέψεων, που αφορούν στη σύσταση μικτών κλιμακίων. Και παραλλήλως αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στη λαϊκή αγορά, τονίζοντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Επειδή, δε, το θέμα της λαϊκής αγοράς και της ανάπλασής της είναι άκρως σημαντικό για όλη τη λειτουργία της πόλης των Τρικάλων, οι έμποροι ρώτησαν τον κ. Παπαστεργίου, τι θα γίνει σχετικά, τονίζοντας όλα τα παραπάνω, όπως και ότι  στόχος, εντός του 2017 είναι να γίνει η δημοπράτηση του έργου και η ανάδειξη του εργολάβου, ώστε από το 2018 να ξεκινήσει το έργο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass