Ογκολογικό συνέδριο στη Λάρισα

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "IMPERIAL"

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 15:08

Ξεκινούν σήμερα οι τριήμερες εργασίες του Ογκολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος, που διοργανώνει στη Λάρισα η Εταιρεία Κλινικής και Εργαστηριακής Έρευνας στην Ογκολογία, σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το συνέδριο ξεκινά σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο "Imperial", ενώ η επίσημη τελετή έναρξης έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 9 το βράδυ με προσφωνήσεις επισήμων και κήρυξη των εργασιών του Συνεδρίου από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής καθηγητή κ. Αθανάσιο Κωτσάκη.

Όπως αναφέρει στην επίσημη πρόσκληση ο κ. Κωτσάκης «Νέες γνώσεις και νέες τεχνολογίες, βοηθούν την επιστημονική έρευνα προς εξασφάλιση της  «Ιατρικής Ακριβείας» μέσω της οποίας οδηγούμαστε προς την εξατομικευμένη θεραπεία, με στόχο το προφανές, δηλαδή τον σεβασμό στον ασθενή μας και το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος με τον οποίο ασκείται ως σήμερα η κλινική πράξη, αλλάζει συνεχώς και καλούμαστε όλοι Ερευνητές, Ιατροί, Νοσηλευτές να λειτουργήσουμε σύμφωνα με τις νέες επιταγές. Αυτό απαιτεί κατάλληλη εκπαίδευση, καλύτερες υποδομές και εδραίωση κατευθυντηρίων γραμμών. Μέσα από τις συζητήσεις που θα ανοίξουν όλοι οι ομιλητές του συνεδρίου μας, θα ιχνηλατήσουμε την πορεία μας και θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Η διαδικασία αυτή όσο και αν ακούγεται εύκολη, κρύβει αρκετή δουλειά, πολυπλοκότητα και πολυεπίπεδη θεώρηση, αποτελεί όμως τη σπουδαία προσφορά των επαγγελματιών υγείας στην Κοινωνία. Με την υπόσχεση ότι πάντα θα προσπαθούμε, με την πεποίθηση ότι πολλοί μαζί πετυχαίνουν περισσότερα... και με αισιοδοξία και ελπίδα σάς καλωσορίζουμε στο πρώτο μας συνέδριο»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass