Λύση για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ

ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2020 16:30

Αναζητείται επειγόντως λύση για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ που στεγάζεται στον 5ο όροφο του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Λάρισας!. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την παρέμβαση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Βαγγέλη Γρατζή με αφορμή χθεσινό σχόλιο της "Ε" για τον συνωστισμό ασθενών έξω από το κτίριο του πρώην ΙΚΑ για τη διανομή φαρμάκων, σε μια εποχή που λαμβάνονται σειρά κυβερνητικών μέτρων κατά του συνωστισμού σε οποιαδήποτε μορφή.

Στο πλαίσιο των ληφθέντων μέτρων για πλήρως ελεγχόμενη είσοδο Λαρισαίων στις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας, αποφασίστηκε η διανομή των φαρμάκων του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ που φιλοξενείται στο κτίριο να γίνεται στην είσοδο του κτιρίου.

Ζητήσαμε από την περιφερειακή υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ να βρει λύση για το φαρμακείο, αλλά μέχρι σήμερα δεν ανταποκρίθηκε σημειώνει ο κ. Γρατζής, για να προσθέσει πως ο ίδιος καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου ο Δήμος Λαρισαίων να διαθέσει ένα από τα ξύλινα σπίτια που διαθέτει ώστε να οργανωθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια η διανομή στον πεζόδρομο της Ρούσβελτ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass