Μονιμοποίηση γιατρών ζητά ο Χρ. Κέλλας

ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ COVID-19

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2020 15:35

Να μονιμοποιηθούν οι επικουρικοί γιατροί που υπηρετούν στις κλινικές Covid-19, ζήτησε ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, σε συνέντευξή του στο «Action 24» και τον Γιώργο Πιέρρο. Ο βουλευτής Λάρισας εξήρε τον αγώνα των υγειονομικών στα νοσοκομεία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση, μετά την ανάσχεση της πανδημίας, θα λάβει τις σωστές αποφάσεις για τη μόνιμη ενίσχυση του ΕΣΥ.


Ο Λαρισαίος πολιτικός, ερωτηθείς για τα περιστατικά κορονοϊού που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, τόνισε ότι οι υγειονομικοί των μονάδων ΜΕΘ Covid-19 υφίστανται ιδιαίτερη σωματική, αλλά και ψυχική κόπωση, διότι, πέραν της εξαντλητικής εργασίας, σημαντικό είναι το θέμα της διαχείρισης της επικοινωνίας με τους συγγενείς των ασθενών, των θανάτων νέων ανθρώπων και, βεβαίως, της απόστασης από το οικογενειακό τους περιβάλλον υπό τον φόβο της μόλυνσης από τον ιό.
Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ χαρακτήρισε τον υπερδιπλασιασμό των ΜΕΘ και τις χιλιάδες έκτακτες προσλήψεις υγειονομικών μέσα σε λίγους μήνες ως επίτευγμα της κυβέρνησης, τονίζοντας, παράλληλα, ότι είναι απαραίτητη η παροχή υλικών και ηθικών κινήτρων και εστιάζοντας στην ανάγκη στελέχωσης του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό.
Ο κ. Κέλλας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, τόνισε ότι θα πρέπει να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τα μέτρα και να περιορίσουμε τον συγχρωτισμό. Υπογράμμισε, δε, ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προστατέψει τη δημόσια υγεία και πως πρέπει να λειτουργήσει και η ατομική ευθύνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass