Εκπαιδεύτηκαν στην άνοια

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2023 16:16

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ κ.κ. Μαντώ Νιάρη κοινωνική λειτουργός-συντονίστρια, Βάσω Παπαδοπούλου κοινωνική λειτουργός, δρ. Δήμητρα Παπαστεργίου ψυχολόγος και Εύα Τζουβαλέκα ψυχολόγος, συμμετείχαν στη διήμερη εκπαίδευση για την άνοια η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας νόσου Alzheimer και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Ο Δήμος Κιλελέρ αποτελεί ενεργό μέλος του Δικτύου το οποίο ασκεί προληπτική και προσυμπτωματική δράση για 12 νοσήματα υπό την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η άνοια αποτελεί μία κατάσταση, που σύμφωνα με τις επιστημονικές προβλέψεις, θα επηρεάσει μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού καθώς το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται διαρκώς. Ο Δήμος Κιλελέρ επιχειρεί να υποστηρίξει τον πληθυσμό του, ασκώντας αρχικά πρωτοβάθμια φροντίδα και για τον λόγο αυτόν προχώρησε στην ίδρυση Συμβουλευτικού Σταθμού για την άνοια, ΚΕΠ Υγείας, ενώ συμμετέχει στο ΕΔΔΥΠΠΥ και στην επιστημονική επιτροπή του δικτύου, εκπροσωπούμενος από στέλεχος του Κέντρου Κοινότητας. Το Κέντρο Κοινότητας συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass