ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ"

"Πρασίνισαν" δέκα στρέμματα στη Γιάνννουλη

*"Σημαντική και πολύτιμη η συμμετοχή των πολιτών, σε κοινωνικές δράσεις…", τόνισε ο δήμαρχος κ. Απ Καλογιάννης

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2016 20:41

Πρασίνισαν δέκα στρέμματα, στη Γιάννουλη, στο πλαίσιο δεντροφύτευσης που πραγματοποιήθηκε χθες, με χαρακτηριστικό στοιχείο της την ιδιωτική πρωτοβουλία και προσφορά, με τη στήριξη του δήμου Λαρισαίων.

Η πλατεία Εθνικής Αντίστασης, της τοπικής κοινότητας της Λάρισας, εμπλουτίστηκε με πράσινο και στο χαρακτηρισμένο ως "Πάρκο πόλης" αντίστοιχα, έγιναν τα πρώτα βήματα αξιοποίησής του, με φύτευση δέντρων, στο πλαίσιο μελέτης διαμόρφωσής του, που έχει συνάξει η Διεύθυνση Πράσινου του δήμου Λαρισαίων, όπου και αναμένεται να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις.

Αναλυτικότερα 318 δέντρα, προερχόμενα από το φυτώριο του δήμου Λαρισαίων, φυτεύτηκαν στους δύο χώρους, από υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου, προσκόπους του Αμπελώνα και από εθελοντές εργαζομένους της εταιρείας ζυμαρικών «Μέλισσα – Κίκιζας», που είχε την πρωτοβουλία της δράσης και η οποία πρόσφερε το αρδευτικό σύστημα.

Ήταν μια συμβολική κίνηση προσφοράς της εταιρείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, που κινείται τόσο προς την κατεύθυνση να στηρίξει την ανάπτυξη της πόλης και απ΄ την άλλη να ενισχύσει τις προσπάθειές της στη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της δράσης, απηύθυνε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης, ευχαριστώντας την οικογένεια Κίκιζα, και όλους όσους συνέβαλαν στη δεντροφύτευση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι σημαντική και πολύτιμη για την πόλη, η συμμετοχή των πολιτών σε κάθε δραστηριότητα που ωθεί στην ανάπτυξή της.

Στην κοινωνική πολιτική της επιχείρησης, αναφέρθηκε σε χαιρετισμό του ο κ. Κίκιζας, ενώ η αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Δέσποινα Αράπκουλε αφού ευχαρίστησε την εταιρεία Κίκιζας, για τη γενικότερη στήριξη στις κοινωνικές δράσεις του δήμου Λαρισαίων, τόνισε τη σημασία που έχουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στο έργο του.

Αυτή την εβδομάδα προβλέπεται υπάλληλοι της υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου, να προχωρήσουν σε υποστύλωση των δέντρων.

Να σημειωθεί ότι στη δεντροφύτευση συμμετείχαν ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννουλης κ. Κ. Φατούρας, ο τοπικός σύμβουλος Γιάννουλης, κ. Χρ. Βρέλιος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρασίνου δήμου Λαρισαίων κ. Μπ. Παπαδόπουλος, στελέχη της διεύθυνσης κ.α.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass