ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 16:15

ΤΡΙΚΑΛΑ

Και οι 80 μαθητές/τριες που υπέβαλλαν αίτηση στο πρόγραμμα «Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού για άπορους ή οικονομικά αδύναμους» του Δήμου Τρικκαίων, γίνονται δεκτοί/ες από τις σχολές χορού και τα ωδεία των Τρικάλων. Αυτά ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Τρικκαίων, προσθέτοντας τα εξής:

«Ταυτοχρόνως, είναι ιδιαιτέρως αξιέπαινη η αποδοχή από τους ιδιοκτήτες των ωδείων και των σχολών χορού, όλων των μαθητών/τριών που υπέβαλλαν αίτηση για ένταξη στη Δομή και μάλιστα με δωρεάν φοίτηση. Η Δομή, εξάλλου, απευθύνεται σε οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες, δίνοντάς τους το δικαίωμα να αναπτύσσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και να μετέχουν σε διεργασίες περί την τέχνη».

Αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και η συνεργασία με τις σχολές είχε αποδώσει και τα προηγούμενα 4 χρόνια, αλλά πλέον η διάθεση των ιδιοκτητών για προσφορά, είναι άκρως σημαντική για την κοινωνία, σημειώνεται επίσης από τη δημοτική αρχή. Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται από το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, όπου κατατέθηκαν οι αιτήσεις, έγινε η επεξεργασία τους με βάση τον Κανονισμό και ακολούθησε η αποδοχή όλων των αιτουμένων από τις σχολές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass