ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Επιβολή προστίμων για το κάπνισμα

Δημοσίευση: 24 Απρ 2018 17:02

ΤΡΙΚΑΛΑ

Επιμένει στην τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου ο Δήμος Τρικκαίων. Βάσει του νόμου, απεστάλη στο Υπουργείο Υγείας, από το Δήμο, το αποτέλεσμα των ελέγχων που τα κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιούν για το κάπνισμα.

Σύμφωνα με τον νόμο, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, αυτή η ενημέρωση γίνεται με τη μηνιαία αποστολή των στοιχείων στην αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, με τον Δήμο Τρικκαίων να αποστέλλει στατιστικά στοιχεία.

Ειδικότερα, στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται πως τα στοιχεία που απέστειλε ο Δήμος Τρικκαίων, αφορούσαν σε 456 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από 5/12/2017 μέχρι 14/4/2018 και από τους οποίους προέκυψε η επιβολή 20 προστίμων. Οι έλεγχοι φορούσαν σε όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλο το εύρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην πόλη και τα χωριά του Δήμου.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος Τρικκαίων ζήτησε από την ίδια διεύθυνση του Υπουργείου, την ενημέρωσή του για το αποτέλεσμα των ελέγχων που πραγματοποίησαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται επίσης, ζητήθηκαν στοιχεία ελέγχων από Δήμους και Περιφέρειες όλης της χώρας για το έτος 2017 και μέχρι το Α’ τρίμηνο του 2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass