Επέκταση ποδηλατοδρόμου στην πόλη των Τρικάλων

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2022 14:15

ΤΡΙΚΑΛΑ
Με την έναρξη των εργασιών για την επέκταση του ποδηλατοδρόμου της οδού Κονδύλη, ξεκίνησε και η χρονιά για τον Δήμο Τρικκαίων.

Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, αφού αυξάνει, όπως ενημερώνει ο δήμος Τρικκαίων, το μήκος του ποδηλατοδρόμου και επεκτείνεται μέσω της υπόγειας διάβασης μέχρι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Μπάρας. Ετσι, οι μαθητές/-τριες, οι αθλη-τές/-τριες, οι αθλούμενοι/-ες, οι πολίτες, θα μπορούν με ασφάλεια να κινούνται σε όλο το μήκος της οδού Κονδύλη, από την Κεντρική πλατεία μέχρι το συγκρότημα σχολείων της Μπάρας, το Κολυμβητήριο, το Κλειστό Γυμναστήριο, τα γήπεδα τένις κ.ο.κ.
Το έργο έχει τίτλο «Ανάπλαση – ενοποίηση ποδηλατοδρόμου – πεζοδρομίου Βόρειας εισόδου πόλης των Τρικάλων (οδός Παλαιολόγου – Κονδύλη) με το κέντρο» και χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο» και τον Δήμο Τρικκαίων, με αρχικό προϋπολογισμό 1,2 εκατ. €. Ανάδοχος είναι η εταιρεία «Αθ. Σουλεμέτσης & ΣΙΑ ΟΕ – Αθ. Καρβούνης & ΣΙΑ», συνεργεία της οποίας ξεκίνησαν του Αϊ Γιαννιού του 2022 από την πλευρά της υπόγειας διάβασης. Εκεί, θα γίνουν εργασίας για στεγανοποίηση, διαμόρφωση και μορφοποίηση και θα ακολουθήσουν τα έργα για τον ποδηλατόδρομο.

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass