Σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά στον οικισμό της Κ. Παλαιοκαρυάς Πύλης

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2022 14:30

ΤΡΙΚΑΛΑ
Εργασίες για την αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού της Κατω Παλαιοκαρυάς Πύλης βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές που προκλήθηκαν σε αναχώματα ώστε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων.

Παράλληλα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια εργασίες για τον καθαρισμό της κοίτης και την αποκατάσταση αναχωμάτων στον ποταμό Παλαιοκαρύτη που εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου για τον καθαρισμό παραποτάμων του Πορταϊκού ποταμού συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ που βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης.
«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, την πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαιοκαρυάς Κουτσοκέρα Βάσω και τις τεχνικές μας υπηρεσίες επιχειρούμε στον οικισμό της Κάτω Παλαιοκαρυάς προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που δημιουργήθηκαν και να προστατεύσουμε τον οικισμό από πλημμυρικά φαινόμενα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass