Δέσμη μέτρων για τις κοινότητες

ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 14:10

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε», πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Ευαγγέλου, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής το Λιβάδι Ελασσόνας. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους συνδημότες του τα προβλήματα της περιοχής.
Κατέγραψε για ακόμα μία φορά τη δυσαρέσκεια των κατοίκων για όλα όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Άκουσε τις αγωνίες και τον προβληματισμό των πολιτών, οι οποίοι του δήλωσαν πως νιώθουν απογοητευμένοι, καθώς η απελθούσα Δημοτική Αρχή, όπως του είπαν, τους έχει εγκαταλείψει τα τέσσερα τελευταία χρόνια, χωρίς να κάνει έργο.


Αλλά ο απερχόμενος Δήμαρχος τις τελευταίες ημέρες της θητείας του αποφάσισε, όπως είπε ο κ. Ευαγγέλου, «χωρίς κανέναν σχεδιασμό και για τα… μάτια του κόσμου, να πλακοστρώσει τον κεντρικό δρόμο της εμβληματικής κοινότητας. Φυσικά δεν σκέφτηκε πως θα προκαλέσει πρόβλημα στον αποχιονισμό του δρόμου. Το άγχος του ήταν να φανεί πως στο παρά πέντε των εκλογών κάνει κάτι!».
Ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας δεσμεύτηκε για την υλοποίηση δέσμης έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της εγκατάλειψης και θα δώσουν ξανά πνοή σε όλες τις κοινότητές μας.
Για τις κοινότητες θα εκπονήσουμε, τόνισε, ένα σημαντικό πρόγραμμα έργων, όπως:
- Αυτονομία διαχείρισης στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους και Κοινότητες με απόλυτο σεβασμό στις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων.
- Υλοποιούμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακατασκευής των εισόδων όλων των χωριών με ενιαία σήμανση.
- Ολοκληρώνουμε έργα αγροτικής οδοποιίας και επέκτασης αγωγών άρδευσης σε όλες τις εκτάσεις με νέες πομόνες.
- Επεκτείνουμε τους αγωγούς σε όλα τα ποιμνιοστάσια. Κάνουμε άσφαλτο όλους τους δρόμους που οδηγούν στα ποιμνιοστάσια.
- Με σεβασμό αναδεικνύουμε τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία κάθε κοινότητας.
- Υλοποιούμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα «πολιτιστικής αναγέννησης» με δημιουργία πολιτιστικών και μορφωτικών χώρων και άμεση στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων που διατηρούν τις παραδόσεις μας.
- Οργανώνουμε το Πρόγραμμα «Επιστροφή στο Χωριό» για την ανάσχεση του δημογραφικού προβλήματος με κίνητρα στους νέους (Παραχώρηση δωρεάν οικοπέδων για κάθε χρήση και άλλες παροχές).
«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα των κοινοτήτων. Με σχέδιο και πρόγραμμα αλλάζουμε τα δεδομένα στις κοινότητές μας» κατέληξε ο κ. Ευαγγέλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass