ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ ΜΕ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ» ΤΟΥ Δ. ΑΔΑΜ

ΦΑΝΗ ΚΑΡΑΤΖΟΥ: «Διεκδικούμε δυναμικά τα επαγγελματικά μας συμφέροντα»

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2017 22:50

«Έχοντας βιώσει καινοτόμες δράσεις στο εξωτερικό και βλέποντας πρωτότυπες ιδέες στην πράξη, μπορώ άμεσα να συνεισφέρω έτσι ώστε να ενσωματώσουμε και να βελτιώσουμε,

αν χρειαστεί, δομές και ιδέες που θα βελτιώσουν άμεσα τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς». Η κ. Φανή Καράτζου, μία έμπειρη επαγγελματίας που γνωρίζει καλά τα προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο της και την αγορά, ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετράει περισσότερα από 30 χρόνια πρωτοπορίας στην επικοινωνιακή εκπαίδευση στις Ξένες Γλώσσες. Όπως τονίζει στην «Ε» στόχος της είναι να συμβάλλει στο έργο ανάπτυξης και προώθησης της επιχειρηματικότητας του νομού μας και στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα της "Νέας Επιμελητηριακής Δράσης".

* Κυρία Καράτζου τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με το Επιμελητήριο;

- Πιστεύω ότι κάποια στιγμή της ζωής μας πρέπει όλοι να προσφέρουμε στα κοινά, για το συμφέρον και την ευημερία όλων μας. Αυτή η στιγμή ήρθε για μένα με την πρόσκληση του κ. Αδάμ, του προέδρου του Επιμελητηρίου μας, να συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου. Πέρα όμως από αυτό το εναρκτήριο λάκτισμα, υπήρχε και ένα δυνατό κίνητρο και αυτό δεν ήταν άλλο από την παρούσα κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι επαγγελματίες.

* Πιστεύετε ότι το Επιμελητήριο μπορεί να συντελέσει στην ανατροπή του παρόντος επιχειρηματικού κλίματος;

- Το Επιμελητήριο δεν μπορεί να αναπληρώσει την Κυβέρνηση, μπορεί όμως στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσει στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων, στη δημιουργία σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, στη σωστή ενημέρωση των μελών του για πληθώρα θεμάτων, στην εκπαίδευση και εξειδίκευσή τους, στην ανάδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας για τη βελτίωση της απόδοσής τους και την ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Το επιμελητήριο εισπράττει τον πραγματικό παλμό της αγοράς καθώς αποτελείται από άτομα της καθημερινής μάχης και συνεπώς από ανθρώπους που αφουγκράζονται και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα. Συνεπώς, η συμβολή τους αποτελεί μονόδρομο στη λύση των προβλημάτων.

* Ποια θα είναι η δική σας συνεισφορά στο όραμα του νέου Επιμελητηρίου;

- Δεδομένου του αντικειμένου που υπηρετώ και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο οποίο κινούμαι, εκτός από Ελληνίδα νιώθω παράλληλα πολίτης του κόσμου. Τα συχνά μου ταξίδια στο εξωτερικό, οι συνεργασίες μου με ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, άτομα και φορείς έχουν διευρύνει τους ορίζοντές μου. Θεωρώ ότι θα μπορέσω να συμβάλλω στην εξωστρέφεια του Επιμελητηρίου μας, στη δικτύωσή του με Κέντρα του εξωτερικού και σε συνεργασίες που μόνον όφελος μπορούν να αποφέρουν σε όλους μας.

* Ποιο είναι το μήνυμα που επιθυμείτε να απευθύνετε στους επιχειρηματίες της Λάρισας;

- Φίλες και φίλοι επιχειρηματίες επιλέξτε σωστά άτομα να σας εκπροσωπήσουν στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου μας. Άτομα που θα μας βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα μας και θα μας εκπροσωπήσουν σωστά στις διεκδικήσεις μας, μακριά από κομματικά στερεότυπα, προσωπικές δεσμεύσεις και πελατειακές σχέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass