ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

«Η Μικρή γοργόνα»

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2017 15:30

Στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν βυθίζεται το καλλιτεχνικό σωματείο Art Gate, με το παραμύθι «Η Μικρή γοργόνα».

Μια μουσικοχορευτική παράσταση φτιαγμένη με πολλή φροντίδα από τα τμήματα του σωματείου, γεμάτη από βραβευμένα τραγούδια, χορογραφίες, εντυπωσιακά σκηνικά και όμορφα κοστούμια.

«Η Μικρή γοργόνα» θα παίξει για μια και μοναδική φορά, απόψε στις 9 το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ζαχοπούλου, Χορογραφίες: Αθηνά Μπερκάκη, Κοστούμια: Νέλλη Γρύλλη, Σκηνικά: Σούλα Μηνά.

Η μικρή γοργόνα σώζει από ένα ναυάγιο τον πρίγκιπα Έρικ και από εκείνη τη στιγμή αποφασίζει ότι πρέπει να ζήσει στον κόσμο των ανθρώπων. Οι φίλοι της, Φλάουντερ το ψάρι και Σεμπάστιαν ο κάβουρας, προσπαθούν να την πείσουν ότι η ζωή μέσα στο νερό είναι καλύτερη και ενώ ο πατέρας της Βασιλιάς Τρίτων της απαγορεύει να ανέβει ξανά στην επιφάνεια. Μαζί της χορεύουν και τραγουδούν οι γλάροι: Σδραβοπούλου Αμαλία, Παπανάτσιου Ελπίδα, Μανταλιά Ευαγγελία, Ζησοπούλου Ζωή, Μαρκοπούλου Κωνσταντίνα, Καστόρη Βασιλική, οι αδελφές της: Παπαδήμα Αναστασία, Ποτούλη Κωνσταντίνα, Ούτου Ηλιάνα, Αραπατσάνη Βασιλίνα, Κερμελιώτη Χριστίνα, Παπαποστόλου Ειρήνη, τα πλάσματα του βυθού: Μπερκάκη Αθηνά, Μανάτου Άσπα, Διακουμή Ελεονώρα, Αραπατσάνη Βασιλίνα, Στόγιου Κατερίνα, Μαρκοπούλου Κωνσταντίνα. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass