ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Ο.Φ.ΛΑ

«Πάνω από όλα είναι ο ασθενής»

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2018 22:20

«Στις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν αυτή την περίοδο το ασφαλέστερο σημείο είναι ο συνεταιρισμός, η μεταξύ μας συνεργασία και η συλλογικότητα»,

υποστήριξε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λάρισας (Σο.Φ.Λ.Α.ΣΥΝ.ΠΕ) Πέτρος Καφανέλης στο πλαίσιο της ανοιχτής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με γνώμονα όπως ανέφερε «τις δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες».

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού επικεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη στενή συνεργασία του συνεταιρισμού με τους φαρμακοποιούς. «Ο συνεταιρισμός είναι το απάγκιο, το ασφαλές λιμάνι για όλα τα φαρμακεία, με τη συνεργασία σε οποιοδήποτε επίπεδο», σημείωσε ενώ πρόσθεσε ότι «εδώ και 71 χρόνια ο συνεταιρισμός αποτελεί ασπίδα για το φάρμακο και τον ασθενή. Έχουμε στηρίξει τα φαρμακεία στις δύσκολα οικονομικά συνθήκες γιατί έχουμε στον νου μας πάντα τον ασθενή. Παρόλο που υπάρχουν ελλείψεις, ο συνεταιρισμός προσπαθεί να τις καλύψει και να μην μείνει ο ασθενής χωρίς φάρμακα. Πάνω από όλα είναι ο ασθενής. Στόχος μας να διατηρήσουμε τη συνεργασία και τη συλλογικότητα».

Με αφορμή τα θέματα που απασχολούν αυτές τις ημέρες την επικαιρότητα υποστήριξε ο κ. Καφανέλης ότι «ως κλάδος είχαμε κάνει επισημάνσεις και αν είχαμε εισακουστεί δεν θα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα που βλέπουμε σήμερα. Δικαιωνόμαστε εκ των υστέρων. Θα αυτοπαγιδευτούμε αν δεν στηρίξουμε τον συνεταιρισμό».  

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν ανοιχτή σε όλους τους φαρμακοποιούς «η κουλτούρα που έχουμε αναπτύξει είναι να έχουμε διαφανείς διαδικασίες και να ακούγονται οι απόψεις όλων», σημείωσε. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας του συνεταιρισμού και με δείπνο.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass