ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Επιμένουν στην πολιτική λύση

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 17:17

Πρωτοβουλία στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας, προκειμένου να επισπευσθεί η εκδίκαση της αίτησης των δύο νοσοκομείων για αναίρεση της απόφασης με την οποία «πάγωσε» η διαδικασία της υπογραφής των ατομικών συμβάσεων για τους τομείς της φύλαξης και καθαριότητας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων –η αίτηση για τη σίτιση έχει απορριφθεί-, ανέλαβε χθες ο διοικητής των νοσοκομείων Παν. Νάνος σε νέα συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και αντιπροσωπία επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2017.

Η νέα χθεσινή συνάντηση δεν πρόσφερε τίποτε συγκριτικά με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που είχε ανακοινωθεί από το Εργατικό Κέντρο την προηγούμενη εβδομάδα όταν σε συνάντηση με τη διοίκηση είχε ζητήσει από τις διοικήσεις τόσο της 5ης ΥΠΕ όσο και των δύο νοσοκομείων να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να προωθήσουν το αίτημα της πολιτικής λύσης στο πρόβλημα της υπογραφής των ατομικών συμβάσεων.

Ο κ. Νάνος επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ άφησε να εννοηθεί όπως και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, κ. Νέστορας Αντωνίου, ότι η υπογραφή των ατομικών συμβάσεων μπορεί να συμπεριληφθεί στην επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης δίνοντας πολιτική λύση στο πρόβλημα όπως άλλωστε ζητούν οι εργαζόμενοι.

Την ανάγκη πολιτικής λύσης επανέλαβε χθες ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ενώ με ανακοίνωση του συνδικαλιστικού φορέα επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι απαιτούν «να σταματήσει ο εμπαιγμός της διοίκησης που υφίστανται επί 15 μήνες τώρα και να υπάρξει άμεση παρέμβαση των δύο διοικητών (Νοσοκομείων και 5ης ΥΠΕ) στην Κυβέρνηση για να δοθεί πολιτική λύση στο πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης, προκειμένου να γίνει άμεσα η πρόσληψη των 132 επιτυχόντων και μάλιστα με συμβάσεις πλήρους και σταθερής εργασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass