ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Καύσωνας και ερημιά στη Λάρισα

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2016 12:03

 

Του Κώστα Τσόλα

Φωτ.: Β. Ντάμπλης

Πόλη την οποία εγκατέλειψαν οι πολίτες ήταν η Λάρισα το τριήμερο της Πεντηκοστής και τoυ Αγίου Πνεύματος. Οι θερμοκρασίες χτύπησαν «40άρια» στον κάμπο και τη θεσσαλική πρωτεύουσα και οι συμπολίτες, παρά την οικονομική κρίση βρήκαν τρόπο να περάσουν το πρώτο καυτό τριήμερο του φετινού καλοκαιριού με αξιοπρέπεια, ίσως λίγο πιο οικονομικά και λιτά, αλλά χωρίς να ξεφεύγουν από τις συνήθειες και τις παραδόσεις.

Την Κυριακή λιγοστά καταστήματα, καφετέριες, τσιπουράδικα και άλλα είδη εστίασης ήταν ανοιχτά με τους λιγοστούς επίσης Λαρισαίους να αλλάζουν αναγκαστικά τα στέκια τους και απολαμβάνουν τον καφέ, το αναψυκτικό ή το τσιπουράκι τους... όπου βρουν. Ωστόσο προχθές του Αγίου Πνεύματος κάποιες αλυσίδες καταστημάτων ήταν ανοιχτά χωρίς ωστόσο την αναμενόμενη προσέλευση των πολιτών είτε γιατί εκείνοι... απουσίαζαν είτε γιατί έκαναν τις αγορές τους τις προηγούμενες ημέρες

* Με τα Τέμπη να παθαίνουν «ασφυξία, οι Λαρισαίοι και οι κάτοικοι του νομού γενικότερα ξεχύθηκαν στα παράλια του νομού και της Πιερίας.

Άλλωστε χιλιάδες είναι οι Λαρισαίοι που διαθέτουν εξοχικά σε Μεσάγγαλα, Καστρί – Λουτρό, ή πιο κοσμοπολίτικα στον Πλαταμώνα και την Πιερία γενικότερα, αλλά και στα άλλα παράλια του νομού όπως Βελίκα, Σωτηρίτσα, Αγιόκαμπο και Κουτσουπιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass