ΚΩΝ. ΤΣΙΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ

Η ΝΔ εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Δημοσίευση: 04 Απρ 2017 22:35

Την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια των βουλευτικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές γίνουν, ως η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, ως το κόμμα που μπορεί να ξαναδώσει την ελπίδα στους Έλληνες και ως η

εγγυήτρια δύναμη της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, εξέφρασε κατά την ομιλία του στην Αγιά, το βράδυ της Κυριακής, ο βουλευτής και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς στο οικογενειακό κέντρο Νικολάου Χατζάκου, παρουσία των βουλευτών Μάξιμου Χαρακόπουλου και Χρήστου Κέλλα, του περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Αγοραστού, του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής Ελένης Αξιόγλου, του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστου Καπετάνου, πολιτευτών και πλήθους στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει ο καθένας με τον τρόπο του στην προσπάθεια η Ελλάδα επιτέλους να αποκτήσει μια σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση.

«Η Ν.Δ. θα παρουσιαστεί παντοδύναμη στις εκλογές» τόνισε «με ψηφοδέλτια τα οποία θα αναδεικνύουν το δικό της στίγμα σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, αλλά πολύ περισσότερο θα μεταφέρουν το μήνυμα για ανανέωση στην πολιτική ζωή, για την ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά την Ελλάδα, για μια Ελλάδα όπου θα κυριαρχεί η αξιολόγηση, η αξιοκρατία, με ανθρώπους που θα μπορούν να την υπηρετούν, να τη στηρίζουν και να της δώσουν την ελπίδα της επόμενης ημέρας». Μίλησε για την κυβέρνηση Σαμαρά, για τη «μεγάλη προσπάθεια που έγινε τότε ώστε να συμμαζευτεί η οικονομία της χώρας, για τη μεγάλη πρόοδο που καταγράφηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στα δημοσιονομικά της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις» που όπως είπε «κατάφεραν να δείξουν το αποτέλεσμα και την αξία τους». «Ήταν η περίοδος» υπογράμμισε «που όλα έδειχναν ότι η Ελλάδα θα μπορούσε πια να κινηθεί σε έναν ασφαλή δρόμο», περίοδος η οποία διεκόπη, όπως τόνισε, από τον λαϊκισμό του Αλέξη Τσίπρα με τα συνθήματα «Θα σκίσουμε τα μνημόνια», «Θα καταργήσουμε όλους τους φόρους», «Θα σταματήσουμε τον ΕΝΦΙΑ την επόμενη μέρα», «Μην πληρώνετε τίποτα», τα οποία βέβαια «είχαν ως αποτέλεσμα ένα τρίτο μνημόνιο που έφερε μέτρα 14 δισεκατομμυρίων ευρώ, την κατηφόρα της οικονομίας, την αύξηση της αναξιοπιστίας της χώρας προς τους εταίρους της ΕΕ, τις κλειστές τράπεζες, τα capital controls, το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και τη συνεχιζόμενη μεγάλη ανεργία».

Αναφέρθηκε στα εκλογικά ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις όπου, όπως υποστήριξε, βυθίζεται η δημοτικότητα της σημερινής κυβέρνησης, έκανε λόγο για κατάρρευση πια του πρωθυπουργού, «ενός πρωθυπουργού» που όπως σημείωσε «κύριο μέλημά του είναι πώς θα μοιάσουμε στη Νικαράγουα, τη Βενεζουέλα και την Αργεντινή», και αναρωτήθηκε πώς μπορεί κάποιος πλέον να εμπιστευτεί ως επενδυτής μια τέτοια κυβέρνηση.

«Γυρίσαμε σελίδα» τόνισε «με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δημιουργήσαμε τις προοπτικές μιας πολιτικής δύναμης που έρχεται με σοβαρότητα και ευθύνη, όχι μόνο να αναδείξει τα προβλήματα και να προτείνει λύσεις, αλλά για να αλλάξει αυτό που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα ως νοοτροπία. Είναι το βασικό και κυρίαρχο μήνυμα του προέδρου μας πως η Ελλάδα δεν μπορεί πια να βαδίζει σε έναν δρόμο παρακμής. Δεν μπορεί να βρίσκεται στον δρόμο της κατάντιας που μας οδήγησε ο Αλέξης Τσίπρας. Η Ν.Δ. έρχεται να προτείνει μια σειρά συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών, έρχεται ως η μοναδική σοβαρή ευρωπαϊκή δύναμη να δώσει για ακόμη μία φορά το φιλί της ζωής στη χώρα. Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μοναδική λύση για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας».

Τέλος, ο κ. Τσιάρας ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μάξιμο Χαρακόπουλο, Χρήστο Κέλλα και Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προσπάθειες της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς και του προέδρου της Χρήστου Χατζησαλάτα, αλλά και σ’ αυτές της ΝΟΔΕ, λέγοντας, μάλιστα, για τον πρόεδρό της Χρήστο Καπετάνο πως «πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς προέδρους ΝΟΔΕ στην Ελλάδα, που αφήνει το στίγμα του μέσα από ένα σπουδαίο έργο στην ώθηση των ιδεών της παράταξης».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες τοποθετήσεις κατά σειρά οι κ.κ. Χατζησαλάτας, Χαρακόπουλος, Κέλλας, Αγοραστός, Καπετάνος και Αξιόγλου, ενώ αναμνηστική πλακέτα εδόθη προς τον κ. Τσιάρα από τον κ. Χατζησαλάτα εκ μέρους της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. Ανεγνώσθη, επίσης, και μήνυμα του βουλευτή και γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, αλλά απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass