ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2017 16:15

Ο Δήμος Αγιάς, το Ζωοφιλικό Σωματείο Αγιάς «ΖΩΗ» και το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L διοργανώνουν πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων (σκύλων και γατιών) από 22 έως 25 Ιουνίου.

Οι στειρώσεις θα διενεργηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους του γερμανικού φιλοζωικού οργανισμού TierInsel Umut Evi e.V. με νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, οι οποίοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Τα ζώα επίσης θα σημανθούν ηλεκτρονικά και θα καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο Αγιάς που έχει μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων στα διοικητικά του όρια. Οι διοργανωτές καλούν τους κατοίκους του Δήμου Αγιάς να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6937-012850 Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L , 6985-618600 και 6982-399436 Φιλοζωικό Σωματείο Αγιάς και στα 24940-24510/6994-654322 Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Αγιάς για να δηλώσουν αδέσποτα ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν με το πρόγραμμα.

Επίσης ζητούν τη βοήθεια εθελοντών φιλόζωων πολιτών προκειμένου να μεταφέρουν τα ζώα προς και από τον χώρο των στειρώσεων. Τέλος χρειάζονται κλουβιά παραμονής και μεταφοράς ζώων (σκύλων και γατιών) καθώς και παλιά στρωσίδια, κουβέρτες κ.τ.λ. για την παραμονή των ζώων μετά τη στείρωση. Τα κλουβιά, κουβέρτες κ.τ.λ., θα επιστραφούν στους κατόχους τους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Στο πρόγραμμα στειρώσεων, μπορούν να στειρωθούν αδέσποτα ζώα από όλα τα χωριά και τους οικισμούς, όλης της έκτασης του Δήμου Αγιάς, όπως ενδεικτικά είναι Αγιά, Αετόλοφος, Ανάβρα, Γερακάρι, Μεγαλόβρυσο, Μεταξοχώρι, Δήμητρα, Ανατολή, Μαρμαρίνη, Στόμιο, Καρίτσα, Κόκκινο Νερό, Κουτσουπιά, Παλιουριά, Ομόλιο, Παλαιόπυργος, Αλεξανδρινή, Σωτηρίτσα, Μελιβοία, Βελίκα, Αγιόκαμπος, Σκήτη, Κάτω Πολυδένδρι, Σκλήθρο, Ρακοπόταμος, και πολλά άλλα.

Οι διοργανωτές καλούν όλους όσους μένουν σε αυτές τις περιοχές, να επικοινωνήσουν με τα παραπάνω τηλέφωνα, ώστε να δηλώσουν αδέσποτα ζώα για ένα ενταχθούν στο πρόγραμμα στειρώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass