Εξαφανίστηκε ψαράς στον Αγιόκαμπο

Ο 65ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΪΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΙΧΤΥΑ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 15:02

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης αγνοείται ο 65χρονος Βάιος Πετρούλης, κάτοικος Αγιάς. Ο Πετρούλης έχοντας επαγγελματική άδεια ψαρά βρέθηκε στη θάλασσα του Αγιοκάμπου, όπου θα μάζευε τα δίχτυα που είχε ρίξει νωρίτερα με ένα πεντάμετρο σκάφος.

Στο ύψος της γέφυρας «Καλατράβα», σε απόσταση 30 μέτρων από την παραλία και σε βάθος περίπου 5-6 μέτρων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ατόμων που συμμετέχουν στις έρευνες, υπήρξε μια εμπλοκή στη διαδικασία συλλογής διχτυών, κάτι που τον ανάγκασε να παρέμβει. Αυτή ενδέχεται να ήταν και μια λάθος επιλογή, αφού η θάλασσα είχε κύμα δεδομένου των άσχημων καιρικών συνθηκών εκείνης της ώρας.

Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι λιμενικές αρχές κι έτσι στο σημείο έσπευσαν χθες εναέρια, πλωτά αλλά και χερσαία μέσα από το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας, ενώ οι άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου είχαν τον επιτόπιο συντονισμό. Στις έρευνες συνεισφέρουν τόσο εθελοντικές ομάδες όσο και απλοί πολίτες. Τη χθεσινή ημέρα οι έρευνες απέβησαν άκαρπες αφού έγιναν με κύμα ύψους 1,5 – 2 μέτρων που φυσικά αποτέλεσε εμπόδιο. Σήμερα εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα προστεθούν στην έρευνα και δύτες για τον εντοπισμό του Βάιου Πετρούλη.

Ο 65χρονος άνδρας εκτός από το ψάρεμα ασχολείται και με κτηνοτροφικές εργασίες. Είναι πολύτεκνος πατέρας και παππούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass