Διαδραστικός χάρτης ιαματικών πηγών

Στο Νο 68 ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2020 16:40

«Νο 68, Κόκκινο Νερό, Δήμος Αγιάς, Λάρισας, Θερμοκρασία: 15,4°C. Τρόπος χρήσης: Λουτροθεραπεία, ποσιθεραπεία», είναι η ταυτότητα που έχουν πλέον στον χάρτη των Ιαματικών Πηγών της Ελλάδας, οι πηγές του Κόκκινου Νερού, ο οποίος αναρτήθηκε χθες, για πρώτη φορά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Μετά από χρόνιους αγώνες της τοπικής αυτοδιοίκησης και μετά από έναν κυκεώνα γραφειοκρατικών διαδικασιών, που απαιτούσε η αναγνώριση των πηγών του Κόκκινου Νερού, ήρθε η ώρα που χάραξε ανεξίτηλο το στίγμα της στο ολοκληρωμένο μητρώο των αναγνωρισμένων ιαματικών φυσικών πόρων της χώρας και στον χάρτη των ιαματικών πηγών της.

Πρόκειται για έναν διαδραστικό χάρτη της Ελλάδας, με 70 αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές και με τα χαρακτηριστικά τους, ο οποίος μέσω «οδηγού» παραπέμπει τον χρήστη στην ακριβή τοποθεσία τους, ενώ τον πληροφορούν ακόμη και για τη θερμοκρασία των νερών τους.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα λήψης αρχείου Pdf μέσω hyperlink (υπερσύνδεσμο) με την ονομασία: «ΦΕΚ Αναγνωρισμένων Ιαματικών Πηγών», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ονομασία της εκάστοτε πηγής με το αντίστοιχο ΦΕΚ αναγνώρισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass