Η Αγιά γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων»

Εσπερινός και πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιο Παραβάντσο

Δημοσίευση: 27 Νοε 2023 13:15

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Με λαμπρότητα η κωμόπολη της Αγιάς γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων», των Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, Αγίου Αντωνίου του εκ Βεροίας, Οσίου Συμεών του εκ Βαθυρέματος Αγιάς,

Οσιομάρτυρα Δαμιανού του εν Κισσάβω, Οσιομάρτυρα Νικολάου του εν Βουναίνη και Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Το απόγευμα του Σαββάτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων, εψάλη μέγας πανηγυρικός εσπερινός από τον αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Αγαθονίκου, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς, ενώ χθες το πρωί στον ίδιο ναό τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία από τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεγαλοβρύσου Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιο Παραβάντσο, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, τον αρχιερατικό επίτροπο Περιφέρειας Αγιάς πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Μακρή, και τους ιερείς π. Νικόλαο Κομνηνό και π. Κωνσταντίνο Μπριάζα. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Λαδόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Ι. Καραμπάτσας, η Μαρία Γαλλιού ως εκπρόσωπος της νεοεκλεγείσας περιφερειακής αρχής του Δημητρίου Κουρέτα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Γιάννης Αργυρούλης, οι αντιδήμαρχοι Αγιάς Βασίλης Σμυρλής και Νίκος Ντάγκας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» και δημοτικός σύμβουλος Αγιάς Χρήστος Σκαρκάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζάχος Μπατζιόλας και Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Καραμπάτσας, και ως εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς και του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου οι Νικόλαος Γκόγκος, Χρήστος Καρνάβας και Ανδρέας Λουλούδης αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass