«Πλημμύρες και ακρίβεια δοκιμάζουν την Αγιά»

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2024 15:31

Την κωμόπολη της Αγιάς και τα παράλια του Ν. Λάρισας επισκέφθηκε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη, μαζί με στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με κατοίκους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους και επιχειρηματίες, όπως και θεσμικούς φορείς της περιοχής.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τη λαϊκή αγορά, τα εμπορικά καταστήματα και τα καφέ του κέντρου της Αγιάς, με τη Βουλευτή να γίνεται κοινωνός των προβληματισμών των πολιτών, ιδίως σε θέματα που αφορούν την ολοένα αυξανόμενη ακρίβεια, την έλλειψη ρευστότητας και τη συσσώρευση οικονομικών υποχρεώσεων, όπως βέβαια και τα πολλαπλά προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι δίδυμες θεομηνίες «Daniel» και «Elias», σε καλλιέργειες, επιχειρήσεις και κρίσιμες υποδομές της περιοχής.
Ακολούθως, η βουλευτής Λάρισας επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με τον δήμαρχο, κ. Αντώνη Γκουντάρα, τον οποίο συνεχάρη για την επανεκλογή του, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, για την ανάταξη του παραλιακού μετώπου του νομού, ενώ από κοινού διαπιστώθηκε πως το έμπρακτο ενδιαφέρον της Πολιτείας έχει ατονήσει, μετά τις μεγαλεπήβολες εξαγγελίες της πρώτης περιόδου.
Στο πλαίσιο των παραπάνω, η Ευαγγελία Λιακούλη επισήμανε τα εξής: «Με τους πολίτες και τη Δημαρχιακή Αρχή του τόπου, όμως, συζητήσαμε και άλλα θεσμικά προβλήματα, όπως η υποστελέχωση κρίσιμων κρατικών δομών, όπως αυτές της υγείας. Διαπιστώθηκε και σήμερα, πως πολλά πρέπει να γίνουν, προκειμένου η περιοχή να βρει τον βηματισμό της και να ανακάμψει. Γιατί ο Δήμος Αγιάς δεν αξίζει την εγκατάλειψη, δεν αξίζει τη λήθη του κεντρικού κράτους. Ο Δήμος Αγιάς, το «στολίδι» της Λάρισας, έχει εξαιρετικές παραγωγικές δυνατότητες και προϋποθέσεις. Με την ιδιότητά μου ως γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λάρισας διεκδίκησα πολλές φορές από την Κυβέρνηση απαντήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις των μηλοπαραγωγών για τις καταστροφές των προηγούμενων ετών, τα μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη διασφάλιση των τιμών των προϊόντων, τις προσπάθειες ώστε να μην αποκλειστούν τα μήλα από τις ενισχύσεις της νέας ΚΑΠ, για το δε κάστανο ζήτησα επανειλημμένα λύσεις για τη μεγάλη μάστιγα της «φαιάς σήψης» του κάστανου. Στόχος όλων μας να γίνει η Αγιά ένας μεγάλος τουριστικός και παραγωγικός πόλος. Στόχος μας η με κάθε τρόπο αναβάθμιση της περιοχής και του εισοδήματος των κατοίκων. Δεσμεύτηκα, ακόμη, από το 2019 ότι αυτό θα κάνω νυχθημερόν. Η δέσμευσή μου ισχύει στο ακέραιο και σήμερα…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass