Εκοψαν πίτα στη φύση

ΟΙ ΑΓΙΩΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2024 13:05

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς στη θέση «Μεγάλη Βρύση», στον Κίσσαβο, σε υψόμετρο 700 μέτρα, λίγο έξω από το Μεγαλόβρυσο.

Παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου, ο αρχιερατικός επίτροπος της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αγιάς, πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μακρής, ευλόγησε τη βασιλόπιτα και έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά σε όλους.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Βερβέρης, ευχήθηκε για το 2024 «καλά χιλιόμετρα με υγεία» και ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για τη συμμετοχή στην όμορφη εκδήλωση, όπως και τους κ. Δ. Κατσάβα – εστιατόριο «Νιβολιάνη», εταιρεία «ΑΦΟΙ Παπαγιάννη Α.Ε. χαλβαδοποιία Ελλάδος» και κα. Εβάν Καρανίκα για τις προσφορές τους σε αυτή.
Τις ευχές τους για καλή και δημιουργική χρονιά έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Παντελής Χατζηρούφας και ο κοινοτάρχης Μεγαλοβρύσου Ευάγγελος Λάμπρου.
Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Μπαρμπέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Γουργιώτης και Δημήτρης Χασιώτης, οι τοπικοί σύμβουλοι Αγιάς, Μεταξοχωρίου και Μεγαλοβρύσου, Άρης Αργυρούλης, Απόστολος Γεωργοβίτσας και Μιχάλης Αμπελακιώτης αντίστοιχα, η πρώην δήμαρχος Αγιάς Χριστίνα Χριστούλα, η γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αγιάς Χριστίνα Γιαννουλέα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλιών Λάρισας Δημήτρης Ηλιάδης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοβρύσου Χρυσόστομος Λάμπρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι της εκδήλωσης προηγήθηκε ομαδική ανάβαση αθλητών από το παραδοσιακό μονοπάτι που συνδέει την Αγιά με το Μεγαλόβρυσο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass