Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2024 9:01

«Εχουμε πληρωθεί υπερωρίες»

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής: «Επειδή στον ηλεκτρονικό Τύπο δημοσιεύθηκε ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο Λαρισαίων, δεν έχουν πληρωθεί υπερωρίες για το έτος 2023, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό στο αναγνωστικό κοινό τα εξής: Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Λαρισαίων έχουν πληρωθεί τις υπερωρίες και τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά και τον Ιανουάριο του 2024.

Δηλώνουμε ότι το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν κάνουν εκπτώσεις στα δικαιώματά τους όποιος και να βρίσκεται στη Δημοτική Αρχή».

 

Εγγραφές στις Σχολές Γονέων του Δήμου Λαρισαίων

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

Νέος κύκλος συναντήσεων ξεκινά στο πρόγραμμα Σχολές Γονέων στον Δήμο Λαρισαίων, που απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και έχει σκοπό να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους γονείς στον σύνθετο ρόλο της ανατροφής των παιδιών τους.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και περιλαμβάνει έξι διά ζώσης συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών κατά τις οποίες αναπτύσσονται θέματα όπως η επικοινωνία στην οικογένεια, τα όρια στα παιδιά, η ενίσχυση αυτοεκτίμησης-αυτοπεποίθησης και ο ρόλος των συναισθημάτων.
Οι συναντήσεις έχουν βιωματικό χαρακτήρα με έμφαση στον ανοιχτό διάλογο και το μοίρασμα εμπειριών. Παρότι η κάθε συνάντηση έχει διαφορετική θεματολογία, αποτελεί μέρος μιας ενιαίας διεργασίας η οποία προϋποθέτει τη συνεπή συμμετοχή των γονέων.
Ο νέος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει εντός του Μαρτίου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο (google forms):
https://docs.google.com/forms/d/1VrlQct_26yxjKvI8n06UxfkueVp7AbC1AXuLrnu9JbQ/edit

 

Διανομή χρωμάτων σε πλημμυροπαθείς

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, θα διανεμηθούν από τον Δήμο Φαρσάλων πλαστικά χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία «Daniel-Elias». Η διανομή θα γίνει στην αποθήκη του Δήμου (πρώην σφαγεία) επί της οδού Απιδανού και Αθηνών, στα Φάρσαλα, τις ώρες 9.00-14.00. Για πληροφορίες, στα τηλέφωνα του Δήμου 2491-350.117 αρμόδια υπάλληλος Ευαγγελία Χριστοπούλου και 2491-350.168 αρμόδια υπάλληλος Παρασκευή Μπακαρού. Για την παραλαβή των αγαθών απαιτείται η προσκόμιση αποδεικτικού αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας arogi.gov.gr ή αποδεικτικό αίτησης για όσους επλήγησαν από την πλημμύρα και αστυνομική ταυτότητα.

 

Βραβεύσεις αποστράτων του Τεχνικού

Το παράρτημα Θεσσαλίας του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ), πραγματοποιεί εκδήλωση σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:30 π.μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, προκειμένου να κοπεί η βασιλόπιτα του Συνδέσμου και να βραβευθούν αριστεύσαντες μαθητές Γ’ Λυκείου, τέκνα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του ΤΧ Σώματος της περιοχής, καθώς και μέλη του ΤΧ, που κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, διακρίθηκαν για τη μεθοδικότητα, επινοητικότητα και ασφάλεια λειτουργίας του τεχνικού υλικού.
Τέλος, θα επιδοθεί αναμνηστικό δώρο στο Τμήμα Αιμοδοσίας του ΓΝΛ για την άριστη συνεργασία στην υλοποίηση της αιμοληψίας των μελών του Συνδέσμου.

 

Χορεύουν οι απόστρατοι αστυνομικοί

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Αστυνομικών Λάρισας, διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα τους αύριο Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 20.00. Η εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης «ΚΤΗΜΑ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ», 5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα, με πλήρες μενού και ορχήστρα. Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη-φίλους του να ενισχύσουν την προσπάθεια με την παρουσία τους.

 

Ομιλία στη ΓΕΧΑ

Σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδός Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία από τον π. Γεννάδιο Κουτσόπουλο, θεολόγο-συγγραφέα, μέλος της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο Σωτήρ», με θέμα «Πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας;». Την εκδήλωση οργανώνει το Τμήμα Λάρισας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή».

 

Επαναληπτικοί διαγωνισμοί για την εκμίσθωση κυλικείων

ΤΩΝ 1ου ΚΑΙ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δύο επαναληπτικών δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών, για την εκμίσθωση των κυλικείων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, διενεργεί επαναληπτικό δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση των δύο εν λόγω κυλικείων, και έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα. Αναλυτικά:
*Διαγωνισμός κυλικείου 1ου Δ.Σ. Ελασσόνας: Τα σχετικά δικαιολογητικά για τη μίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (13-03-2024) και ώρα 11:00 π.μ. από την αρμόδια επιτροπή.
*Διαγωνισμός κυλικείου 2ου Δ.Σ. Ελασσόνας: Τα σχετικά δικαιολογητικά για τη μίσθωση του κυλικείου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 12:30 μ.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (13-03-2024) και ώρα 13:00 από την αρμόδια επιτροπή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο υπάλληλο για τη σχολική επιτροπή κ. Αθανάσιο Νταμπώση στο τηλέφωνο: 2493-350.228.
Ολόκληρη η διακήρυξη είναι αναρτημένη στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Ελασσόνας, στον πίνακα ανακοινώσεων των δημοτικών σχολείων, αλλά και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimoselassonas.gr .

 

Αιμοδοσία στο Κέντρο Ημέρας «ΧΑΡΑ»

Το Σωματείο Εργαζομένων του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουν αιμοδοσία, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, από 9 π.μ. έως 1.30 μ.μ., στον ισόγειο χώρο του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ Ι, στην οδό Δημοκρατίας 115, στη Νεάπολη.
Στην αιμοδοσία καλούνται να συμμετάσχουν συμπολίτες, καθώς και μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2410-613.112.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass