ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ «ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ» ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Αη- Βασίλης ...διαμαρτυρόμενος

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2014 9:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»), Του Γιάννη Μουκίδη

Πρωτοτύπησε ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Ελασσόνας, διαμαρτυρόμενος με το δικό του ασυνήθιστο αλλά επίκαιρο τρόπο για το κλείσιμο («σφράγισμα») του καταστήματός του για 10 ημέρες.

Έτσι, λοιπόν, κεντρικό «καφέ» της Ελασσόνας «γέμισε» ...πλαστικούς φουσκωτούς Αγιοβασίληδες, που απλώθηκαν... σαν πελάτες στα καθίσματα του χώρου, έχοντας μπροστά τους κούπες για καφέ και άλλα ροφήματα!

Όλα αυτά, από την περασμένη εβδομάδα, πριν σφραγιστεί το κατάστημα. Ήδη, η σφράγιση του καταστήματος φτάνει στο τέλος της και από την Παρασκευή το γνωστό «στέκι» της πόλης ξανανοίγει.

Είναι γνωστό, και βέβαια όχι μόνο στην περιοχή της Ελασσόνας, ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αντιμετωπίζουν συχνά – πυκνά κυρώσεις για διάφορες παραβάσεις της νομοθεσίας, όπως η παράβαση του προβλεπόμενου ωραρίου ή και της έντασης της μουσικής. Επίσης είναι, γνωστό ότι οι Αστυνομικές αρχές προχωρούν συχνά αυτεπαγγέλτως ή και μετά από καταγγελίες πολιτών στη βεβαίωση τέτοιων παραβάσεων.

Έτσι, λογικό είναι οι θιγόμενοι καταστηματάρχες να ενοχλούνται, ειδικά δε όταν οι κυρώσεις συμπίπτουν με περιόδους μεγαλύτερης κίνησης των καταστημάτων τους, σαν αυτή που διανύουμε αυτό τον καιρό, των γιορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Βεβαίως, το όλο θέμα που αφορά τις τοπικές κοινωνίες, δεν είναι σημερινό, δείχνει να είναι διαχρονικό και θα συνεχίσει να απασχολεί καταστηματάρχες και πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού λύση και «χρυσή τομή» δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Πάντως, η κίνηση του Ελασσονίτη καταστηματάρχη για τους Αγιοβασίληδες – πελάτες στο σφραγισμένο κατάστημά του δεν πέρασε απαρατήρητη και έφερε πολλά σχόλια, συζήτηση και πολύ κουβέντα από άτομα όλων των ηλικιών για το θέμα, στα «στέκια» της πόλης και όχι μόνο. Άλλωστε, το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, και το Αγιοβασιλιάτικο «ντεκόρ» - διαμαρτυρία στο σφραγισμένο κατάστημα ...«έβγαζε μάτια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass