Λειτουργεί η κατασκήνωση της Αγ. Παρασκευής στο Στόμιο

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 23:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:21

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Κατά τη θερινή περίοδο έτους 2013 θα λειτουργήσει στο Στόμιο η παιδική κατασκήνωση της Αγίας Παρασκευής στην οποία θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών.

Η κατασκήνωση βρίσκεται στην παραλία του Στομίου. Όπως κάθε χρόνο, θα φιλοξενηθούν τα παιδιά που θα κάνουν σχετική αίτηση στο Δημαρχείο της Αγιάς ή σε Κέντρα Υγείας ή Αγροτικά Ιατρεία ή στους Σταθμούς Προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου.

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 13/7/2013 – 23/7/2013

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 25/7/2013 – 4/8/2013

Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 6/8/2013 – 16/8/2013

Κάθε παιδί πριν την εγγραφή του εξετάζεται από γιατρό, ο οποίος συμπληρώνει την ειδική καρτέλα και βεβαιώνει ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια και ότι δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια ή από ψυχονευρωτικά – σωματικά – διανοητικά νοσήματα.

Μαζί με το έντυπο της αίτησης οι γονείς πρέπει να υποβάλλουν και φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού της εφορίας ή της πλέον πρόσφατης δήλωσής τους θεωρημένο ή δήλωση του Ν. 1599/86 που θα αναφέρει το ύψος του οικογενειακού εισοδήματός τους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αγιάς «Για την άνετη παραμονή του το παιδί χρειάζεται, εκτός από το ρουχισμό της επιλογής του: κοντομάνικα μπλουζάκια και σορτσάκια, αθλητικά παπούτσια, φούτερ ή πουλόβερ, κάλτσες και εσώρουχα, ένα μακρύ παντελόνι, πιζάμες, μαγιό, σαγιονάρες, καπέλο, πετσέτα προσώπου, πετσέτα μπάνιου ή μπουρνούζι, πετσέτα θάλασσας, σάκο για τα άπλυτα.

Επίσης, ένα τσαντάκι που θα περιέχει οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, σαμπουάν, σαπούνι, σφουγγάρι μπάνιου, αντηλιακό. Για την ευκολία των παιδιών καλό θα είναι όλα τα παραπάνω είδη να αναγράφουν το όνομά τους.

Δεν χρειάζονται μαξιλάρια και κουβέρτες. Τα είδη αυτά χορηγούνται  από την κατασκήνωση.

Απαγορεύονται μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια. Ακόμα δεν ενδείκνυται να φέρουν μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά, είδη αξίας και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2494350120».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass