FAN FICTION: 2048 - Ένα παιχνίδι για μαθηματικά μυαλά

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2017 21:12

Ένα άκρως εθιστικό παιχνίδι, το 2048 έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς παίκτες παγκοσμίως. Το πρωτότυπο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2014 από την Threes! Game, αλλά από τότε έχουν κυκλοφορήσει άπειρες παραλλαγές του.


Διαθέσιμο δωρεάν για κινητά iOS και Android, το 2048 αποτελείται από απλά κουτάκια με αριθμούς. Μόλις ο παίκτης κάνει μια κίνηση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, όλα τα κουτάκια μετακινούνται ταυτόχρονα προς τα εκεί. Μόλις δύο κουτάκια με τον ίδιο αριθμό συναντηθούν, ενώνονται σε ένα καινούριο κουτάκι διπλάσιας αξίας. Δυο δυάρια, δηλαδή, θα γίνουν ένα τεσσάρι, δύο 16 θα γίνουν ένα 32 και πάει λέγοντας. Φαίνεται πολύπλοκο αρχικά, αλλά μετά από μια-δυο προσπάθειες ο παίκτης αποκτά μεγαλύτερη άνεση και συνηθίζει γρήγορα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρεις να φτιάξεις ένα κουτάκι αξίας 2048, αλλά ακόμα κι αν το πετύχεις, το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις φτιάχνοντας ακόμα μεγαλύτερα κουτάκια.
Το 2048 είναι ένα παιχνίδι σύντομο και εθιστικό για τον παίκτη, που σε κάνει να θέλεις να προσπαθήσεις ξανά και ξανά μιας και δεν τελειώνει ποτέ αν δεν χάσεις εσύ, αλλά θεωρητικά μπορεί να συνεχίζεται ες αεί...

 Επιμέλεια: Γιάννης Νικολάου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass