Ικανοποίηση για την Αλεξανδρινή

ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 15:34

Τις ευχαριστίες του προέδρου του συλλόγου του οικισμού της Αλεξανδρινής δέχτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας για τη συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου Αλεξανδρινής – Παλαιόπυργου.

Τον πρόεδρο κ. Ηλία Κίτσο υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Κίτσος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του στον περιφερειάρχη για την υπογραφή τη σύμβασης που βάζει σε φάση υλοποίησης τη συντήρηση και τη βελτίωση του δρόμου Αλεξανδρινή – Παλαιόπυργος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας για την περιοχή και ακόμα μεγαλύτερης σημασίας. Καθώς, όπως σημείωσε, το έργο αυτό διασφαλίζει ιδιαιτέρως την οδική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών ενώ δίνει ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για παραγωγική ανασυγκρότηση.

Ακόμα, ο κ. Κίτσιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες του δημάρχου Αγιάς κ. Γκουντάρα, του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ευρυμενών, των δημοτικών συμβούλων και του πρόεδρου του Δ.Δ. Παλαιόπυργου για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων που προέκυψαν στην υλοποίηση του έργου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τη λύση που έδωσε σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass