ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ: Πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος για τη γιορτή των Φώτων

Επεσαν στο νερό για τον σταυρό 17 κολυμβητές

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2024 13:35

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Παρουσία πλήθους κόσμου, βοηθούντος και του εξαιρετικού καιρού, τελέστηκε το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στο λιμάνι του Αγιοκάμπου, ο αγιασμός των υδάτων από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αγιάς πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Μακρή και τον ιερέα π. Νικόλαο Κομνηνό.

Ο 23χρονος Γιώργος Μπατζογιάννης από τη Γλαύκη έπιασε πρώτος τον σταυρό πέφτοντας στα Αιγαιοπελαγίτικα νερά μαζί με δεκάξι ακόμη άτομα, εκ των οποίων δύο γυναίκες και ένα παιδί. Ο εν λόγω νεαρός είχε πιάσει τον σταυρό και το 2019, ενώ, λάτρης όπως δήλωσε ότι είναι και του ψαρέματος και της χειμερινής κολύμβησης, συνηθίζει τα τελευταία χρόνια τέτοια μέρα να πέφτει στη θάλασσα του Αγιοκάμπου τηρώντας αυτό το όμορφο έθιμο των Φώτων.
Παρόντες στο λιμάνι ήταν, μεταξύ άλλων, η Μαρία Γαλλιού, αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Παντελής Χατζηρούφας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Γραφείου Κινήσεως και Κοιμητηρίων, Νίκος Τσιαγκάλης, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας, Εθελοντισμού και Πολιτισμού, Γεωργία Ποτούλα, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας, Αλέξανδρος Γκαρανές, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Παναγιώτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Λέτσιος και Δημήτρης Γουργιώτης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ισότητας Βασίλης Σίμος, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ Κωνσταντίνος Κατσικάρης, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγιάς, Μελιβοίας, Σκήτης και Μεγαλοβρύσου, Γιώργος Κωστούλας, Δημοσθένης Κανδυλάρης, Κωνσταντίνος Ζιμπής και Ευάγγελος Λάμπρου αντίστοιχα, ο τοπικός σύμβουλος Αγιάς Αριστείδης Αργυρούλης, η τοπική σύμβουλος Σκήτης Σούλα Δαρούση, ο πρώην δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Μαυρογιάννης, η γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Αγιάς ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χριστίνα Γιαννουλέα, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς Χρήστος Καρνάβας, ο διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου Χρήστος Αντωνίου και η Αρετή Κατωγιάννη εκ μέρους του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass